Onze Accréditatie

Welkom in het CMP-lab, een pathologisch anatomisch laboratorium.

 

Het voert morfologische analyses uit op verzoek van een groot aantal artsen die werkzaam zijn in hun privépraktijk, in poliklinieken of in klinieken of ziekenhuizen in Brussel of in de provincies.

 

Het CMP - voor Centre de Morphologie Pathologique - is opgericht door Dr. Daniel Ardichvili en is een divisie geworden van Cerba HealthCare. Het werd lange tijd geleid door Dr. Bernard Van Den Heule en wordt momenteel geleid door Dr. Marie-Françoise Dehou.
Over de Cerba HealthCare Groep

 

CMP is een onafhankelijke tak van de Cerba Path NV Groep. Het heeft een nauwe band met de groep Cerba HealthCare Belgium, die drie laboratoria in België omvat: CRI in Gent, LBS in Brussel en Aerts & Filot in Seraing. De samenwerking tussen de vier laboratoria biedt een groot voordeel bij gespecialiseerde analyses.
Cerba HealthCare is een multidisciplinaire organisatie die de diagnostische expertise van verschillende laboratoria en hun medewerkers in klinische biologie en pathologische anatomie combineert, gaande van preventie tot gerichte therapie en therapeutische opvolging.
De Groep heeft een medisch en wetenschappelijk comité dat ondersteuning biedt bij de publicatie, beoordeling en ontwikkeling van nieuwe analysemethoden.

 

Het CMP-laboratorium is door Belac geaccrediteerd volgens ISO15189 V2012, voor bepaalde analyses binnen het toepassingsgebied van de accreditatie onder het accreditatiecertificaat (nr. 407-MED).
 

Voor de dokters 

Het voert morfologische analyses uit op verzoek van een groot aantal artsen werkzaam in hun privé praktijk, in een polikliniek of in klinieken of ziekenhuizen in Brussel en provincies.

U bent een patiënt

De anatomopatholoog analyseert weefsels en cellen onder de microscoop.

Zij voeren morfologische analyses uit op verzoek van een groot aantal artsen die werkzaam zijn in hun privé-praktijken, in poliklinieken of in klinieken of ziekenhuizen in Brussel of de provincies.

De patiënt komt nooit rechtstreeks in contact met het anatomisch-pathologisch laboratorium.